Glædelig jul og godt nytår

Julestjerne betyder glædelig julI de sidste tid har jeg ikke været særlig aktiv på denne blog. Dels har jeg haft sygdom i familien, der har taget noget tid, heldigvis endte det godt. Dels har jeg selv haft nogle problemer med forkølelse, som i høj grad har siddet på stemmen. Det med stemmen har også hindret mig i at indspille videoer og andet. Men nu er det passende at starte igen med at ønske glædelig jul til alle jer, der følger mig og så jer, der af og til dumper ind.

Julens betydning for mig

Det passer hvad jeg en gang hørte en sige, at julen har en vemodig streng i sig, fordi en forvarsler, at nu slutter året. Derfor siger vi jo også ofte godt nytår i samme åndedrag, og det vil jeg også ønske jer. Nu hvor jeg skriver dette er jeg nogenlunde frisk igen, men hoster stadigvæk lidt. Som sædvanlig er der jo meget der skal nås op til julen. I min branche – underviserbranchen – er det især pusterummet omkring jul og nytår, der betyder noget. Der er også lidt tid til at tænke.

Et blik tilbage og fremad

Når jeg nu ser tilbage på året, så glæder jeg mig over et år, hvor jeg fik et par tekster med i en fin antologi, det kan der læses mere om på mit indlæg Gaven. Samtidig fik jeg også skred i min sangskrivning, godt hjulpet på vej af at have fundet et forum at præsentere dem i, besøg gerne min YouTube-kanal. Jeg har også arbejdet på at finpudse min første roman, som jeg regner med at udgive næste år. Derudover planlægger jeg også en ny samling digte, som nok bliver i mit mere pjattede hjørne. Måske en ny novellesamling.

Men nu vil jeg foreløbig bare ønske jer alle en glædelig jul og et godt nytår.

Dette indlæg blev udgivet i Forfatterliv, Om denne forfatterblog, Om forfatteren og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *