Genoptagelse af min forfatterblog

Denne forfatterblog har ligget stille i lang tid. For nogle år siden gik den ned på grund af hacking, og på grund af sygdom i familien havde jeg ikke meget tid til at sætte den op. For den sags skyld heller ikke til at skrive ret meget.

Men under coronanedlukningen havde jeg tid til at sætte den op igen. Men så var det ovre, og pludselig var der meget på mit brødjob, der skulle indhentes.

Status på bloggen

Her skal jeg så ikke træde for meget i hvad der hører til i privaten, men bare sige, at nu håber jeg på at genoptage at poste indlæg her.

Lad mig lige fortælle lidt om hvad man så kan vente af denne forfatterblog fremover.

I mit første indlæg luftede jeg tanken om boganmeldelser. Det er jeg gået væk fra, da jeg jo selv er forfatter. Man skal være en f… god forfatter hvis man skal kritisere andres udgivelser. Noget helt andet er, at jeg så vil omtale nogle bøger, som jeg finder interessante. Det vil så mere være omtaler end anmeldelser.

Ellers vil der være indlæg om min forfattervirksomhed og anbefalinger af arrangementer. Af og til vil jeg da give nogle skriveråd. Jeg vil i øvrigt henvise til siden Om denne forfatterblog og mit første indlæg om denne blog.

Min sidste udgivelse Kort Sagt

Ellers vil jeg så lige nævne min udgivelse fra sidste år, Kort Sagt, som er en samling korte digte i stil med Piet Heins gruk. Her forsøger jeg at sige nogle sandheder på så få linjer som muligt. Mit motto for bogen er et eksempel på teksttypen:

Er du interesseret i mit bagkatalog, så se en oversigt på min hjemmeside.

Ævlen og bævlen siger ikke en pind,
få velvalgte ord går lige ind

Et ord om sangskrivning

Jeg har så også befattet mig med sangskrivning, og det overlapper jo mit virke som musiker og som forfatter. Jeg vil så også ind imellem tage noget op om sangtekster her, men hvis nogle er interesserede specielt i denne del af min kreativitet henviser jeg vil min profil på ReverbNation.

Dette indlæg blev udgivet i Om denne forfatterblog, Om forfatteren og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *