Om denne forfatterblog

Dette er en blog om det at være forfatter, hvor jeg så nok vil skrive om mit eget forfatterskab og hvad jeg laver for tiden, men den vil også være om litteratur og skrivning generelt, med boganmeldelser og tanker omkring læsning og skrivning og beslægtede emner.

Jeg er selvudgiven forfatter, mit forfatterskab præsenterer jeg på siden Om mit forfatterskab

Bloggen er en underhjemmeside til min personlige hjemmeside, der er en samlet oversigt over mine udgivelser, se den her

Alle er velkomne til at skrive en kommentar til mine blogindlæg. Der går lige lidt tid inden de bliver offentligt tilgængelige. Spamkommentar og kommentar med racistisk, injurierende og sexistisk indhold bliver slettet.

Læs i øvrigt om min privatlivspolitik.

Har du bøger du gerne vil have anmeldt, så skriv til mig på kontaktsiden. Jeg kan ikke love at jeg har tid, men jeg er åben og vil gerne anmelde bøger, der måske ellers ikke bliver anmeldt.

Håber du får glæde af at læse bloggen.