Min litteraturpodcast

Netop som jeg var ved at lægge sidste hånd på mit første indlæg ændrede den i slutningen beskrevne situation sig: min faste pc kom endelig tilbage fra reparation. Denne gang virkede den. Godt nok bruger jeg tid nu på at geninstallere, men snart kan jeg genoptage de gøremål, der kræver mere af computerens kapacitet. Det gælder så også min litteraturpodcast.

Screenshot af WavePad, som jeg redigerer min litteraturpodcast med.
“Behind the scene” et screenshot af Wavepad, mit lydprogram.

Baggrunden

Det skulle ganske vist skrives i flertal, men der er en, der især er af interesse på denne blog. Den kalder jeg Litteraturens Underskov om den litteratur der ikke rigtig finder vej til de gængse medier, men alligevel er værdifuld. Der er kun to udsendelser på den indtil nu. Den ene er om litteraturens underskov, de planter man ikke ser med det samme man kommer til skoven, men de er der. Det skulle så stå som en præsentation af hele serien.

Så blev vi ramt af nedlukning. Netop som jeg havde planlagt en reportage netop fra Underskoven, et glimrende oplæsningsforum i Huset, som jeg har opkaldt podcasten efter. Derefter skulle der have været lidt samtaler med mikroforlag, så en reportage fra BogForum i Bella Center fra de mindre stande.

Shit! Så måtte jeg lave nogen af dem, som jeg godt kunne lave alene. Det blev så til en lille præsentation af min udgivelse Kort Sagt. Så crashede pc’en, og det blev en længere affære end ventet, se slutningen af mit forrige indlæg.

Fremtidsplaner for min litteraturpodcast

Men nu skulle jeg snart være fuldt kørende igen, også med lydindspilning. Så vil der være nye udsendelser på vej. I første omgang dem, jeg kan lave uden kontakt med andre. Det bliver om nogle bøger jeg har læst i denne tid, hvor der pludselig har været tid til at læse på bekostning af social sult. Når en gang krisen er ovre vil jeg gå videre med ovennævnte projekter.

På et tidspunkt vil jeg måske integrere denne podcast i denne blog. Det gør jeg mine tanker om, hvordan det skal gøres.

Hjemmesiden for denne podcast er her. Hvis nogen vil se de øvrige podcasts jeg laver, så kan de gå til min profil på Spreaker. Det er den platform jeg lægger dem op på.

Dette indlæg blev udgivet i Om denne forfatterblog, Om forfatteren, Podcasts om litteratur og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *